l


 

 Rijnmond Vloerverwarming Techniek 

 Is een gespecialiseerd bedrijf in het aanbrengen van vloerverwarming systemen. Wij hebben ruime ervaring en hebben dan ook vele projecten tot een groot succes weten te brengen.

Vloerverwarming geplaatst door Rijnmond vloerverwarming techniek betekend dan ook een energiezuinig, duurzaam afgiftesysteem gereed voor de toekomst inclusief garantie.

Door de diversiteit van systemen is vloerverwarming niet alleen geschikt voor op of in de beton/zandcementdekvloeren maar ook voor bijvoorbeeld zeer geschikt voor  houten vloeren.

Wij werken uitsluitend met A-kwaliteit materialen waardoor wij in samenwerking met onze leveranciers de beste garantie op de door ons geplaatste vloerverwarming kunnen garanderen.

Voor iedere situatie hebben wij de juiste oplossing. Wij frezen in diverse ondergronden zoals zandcement, beton, tegels en Fermacell.

Wilt u nader kennismaken met ons of een offerte aanvragen, aarzel niet om telefonisch, per e-mail, of Whatsapp contact met ons op te nemen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk reageren. Rijnmond Vloerverwarming Techniek staat voor:

·Vakmanschap, zekerheid en betrouwbaarheid. 

· Afspraak = afspraak.

·Een deskundig advies. 

·Een snelle levering en service.

·Uitstekende garantie in samenwerking met onze leveranciers en fabrikanten. Contact

E-mailen
Bellen