l


PE-RT  & PE-XC LEIDING


 

De Provarmo PE-RT leiding is een 5-laags leiding met een zuurstofdichte EVOH-laag en is uitermate geschikt voor toepassing als vloerverwarming. Alle Provarmo PE-RT leidingen zijn voorzien van het KIWA/KOMO keurmerk K87485/01 en zuurstofdicht volgens de DIN4726 en ISO17455.


De Provarmo Pe-Xc leiding heeft een hoge gegarandeerde kwaliteit door de unieke vernetting structuur van de moleculen. Deze leiding heeft een hoge druk- en temperatuurbestendigheid. Alle Provarmo Pe-Xc leidingen zijn voorzien van het KIWA/KOMO keurmerk(BRL 5603) en zuurstofdicht volgens de DIN4726/29.

Provarmo
Productblad-Leidingen.pdf (1.81MB)
Provarmo
Productblad-Leidingen.pdf (1.81MB)
Certificaat PE-RT
Certificaat-KOMO-KIWA-PE-RT-1.pdf (181.66KB)
Certificaat PE-RT
Certificaat-KOMO-KIWA-PE-RT-1.pdf (181.66KB)
Certificaat PE-Xc
Certificaat-KOMO-KIWA-PE-Xc-1.pdf (192.7KB)
Certificaat PE-Xc
Certificaat-KOMO-KIWA-PE-Xc-1.pdf (192.7KB)


PE-RT SD4+ & Pexpenta PE-XC LEIDING


De Radson PE-RT SD4+ is een hoge densiteit polyethyleen verwarmingsbuis vervaardigd uit 5 lagen. Een volwaardige PE-RT binnenbuis wordt omringd met een EVOH anti-zuurstofdiffusie scherm dat op zijn beurt beschermd wordt door een PE-RT laag. Alle lagen worden onderling verbonden met een hechtingslaag uit gemodificeerde PE.

De Radson PexPenta PE-Xc, is een hoge densiteit polyethyleen verwarmingsbuis vervaardigd uit 5 lagen en vernet door middel van elektronenstraling. De EVOH anti-zuurstofdiffusie laag is centraal gelegen tussen de twee PE-X lagen. 
Twee industriële lijmlagen uit gemodificeerd PE zorgen voor een permanente hechting tussen de anti-zuurstofdiffusie laag en de twee PE-X lagen. De Radson PexPenta PE-Xc verwarmingsbuizen worden in één bewerking vervaardigd d.m.v. een speciale coëxtrusie. Hierbij wordt de basisbuis omwikkeld met extra lagen en dit alles in één enkele bewerking. Door
de elektronen-straal-vernetting, homogene vernetting, bereikt de Radson PexPenta verwarmingsbuis een veel hogere
thermische en mechanische stabiliteit dan niet vernette verwarmingsbuizen. E-mailen
Bellen