l

 

Verschillende systemen betreft het monteren van vloerverwarming. 


Infrees Systeem 

 


In de bestaande dekvloer worden door ons sleuven gefreesd waar leidingen van Ø 16 x 2 mm in aangebracht kunnen worden, eventueel volgens het gemaakte verlegplan. Het stofslijpsel wordt door ons afgezogen in afvalzakken. Vervolgens brengen wij de leidingen aan in de sleuven en monteren de verdeler op positie. Het geheel wordt door ons werkend aan u opgeleverd. Het dicht smeren van de sleuven en het vlakstrijken van de afwerkvloer wordt niet door ons uitgevoerd. 


Draadstaalmat Systeem

 


De leidingen monteren wij op draadstaalmatten op de constructievloer. Eventueel met toepassing van een dampdichte of isolatiefolie onder de draadstaalmatten. De draadstaalmatten hebben een maaswijdte gelijk aan de afgesproken hart op hart afstand van de leidingen. De verdeler wordt gemonteerd op de afgesproken locatie en de vloerverwarming leidingen worden hierop aangesloten. Het geheel wordt door ons  werkend aan u opgeleverd. De aanwezige wanden, kozijnen, schachten e.d. worden door ons voorzien van randisolatie.


Tackerplaat Systeem

 


De tackerplaten worden voornamelijk toegepast als akoestische en thermische scheiding tussen verschillende bouwlagen in bijvoorbeeld de appartementenbouw en zijn uit voorraad leverbaar met een dikte van 20 mm. Met de juiste verwerking zijn dempingswaarde te realiseren van 28 tot 30 dB. De leidingen gaan wij monteren op de aangebrachte tackerplaten op de constructievloer. De tackerplaten zijn voorzien van een toplaag voorzien van een raster geschikt voor de afgesproken h.o.h. afstand. De platen worden zo aangebracht dat deze niet schotelen en niet los komen te liggen tijdens het vast tackeren van de leidingen. De verdeler wordt gemonteerd op de afgesproken locatie en de vloerverwarming leidingen worden hierop aangesloten. Het geheel wordt door ons werkend aan u opgeleverd.B.K.A. SysteemDe door ons te leveren en monteren leidingen gaan wij monteren op de aanwezige bouwkundige wapening in de constructievloer. Dit is ook mogelijk in prefab wand- en vloerelementen. Hierbij is het van belang dat deze door derden aangebrachte wapening een maaswijdte heeft gelijk aan de afgesproken hart op hart afstand van de leidingen. De leidingen worden door ons bevestigd op een onderlinge afstand van maximaal 1 meter. De eventuele tralieliggers voor op de wapening kunnen pas na aanbrengen van onze leidingen worden aangebracht. De verdeler wordt gemonteerd op de afgesproken locatie en de vloerverwarming leidingen worden hierop aangesloten. Het geheel wordt door ons werkend aan u opgeleverd. Aanbrengen van randisolatie en toe leveren van toevoegmiddel is niet inbegrepen.


Droogbouw systeemHet droogbouwsysteem voor vloerverwarming bestaat uit geïsoleerde gipsvezel vloerplaten (Fermacell platen) vanaf 25 mm dikte en ongeïsoleerd vanaf 20 mm. 

In deze gipsvezelplaten frezen wij stofvrij nette sleuven voor de 14 x 2 mm dikke vloerverwarmingsbuis, die wij vervolgens monteren in de gefreesde sleuven.

Het grote voordeel van het droogbouwsysteem: Na het monteren van de vloerverwarming in de gipsvezelvloerplaten kan direct de stenen vloer hierop worden gemonteerd. 

Gaat uw voorkeur uit naar een houten, pvc of parket vloer, dan dienen de sleuven vooraf dichtgesmeerd te worden.

 (Bij het gebruik van een verlijmde PVC vloer dient de vloer vooraf nog geëgaliseerd te worden)


E-mailen
Bellen