Het werk doen we met elkaar bij Rijnmond vloerverwarming techniek

Wij staan voor optimaal comfort en regeling van uw verwarming.

Met Rijnmond Vloerverwarming haalt u een gespecialiseerd bedrijf in huis met ruime ervaring in het aanleggen van vloerverwarmingssystemen.

Vloerverwarming betekent energiezuinig, comfortabel en duurzaam verwarmen.

Vloerverwarming beperkt zich niet meer enkel tot tegelvloeren, maar is door verschillende systemen ook uitermate geschikt voor PVC, houten en laminaat vloeren.

Rogier Kolmsberg

Eigenaar Rijnmond

Op ons kunt u rekenen; vakmanschap & zekerheid en betrouwbaarheid.

U doet zaken met een professioneel bedrijf. Kennis van zaken om vloerverwarming te adviseren, te berekenen en te monteren

Kom jij ons team versterken?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw team players die een aanvulling zijn op ons bedrijf

Neem het aan van onze klanten

We zijn onderscheidend en dat is niet altijd aanbieden wat u vraagt, maar wat u nodig heeft.
Wesley van Strien
Lees verder
Bij het plaatsen van onze aanbouw kwamen we erachter de vloerverwarming van de gehele woning vervangen moest worden. Gelukkig heeft Rogier ons onwijs goed geholpen! Hij wist nog een plekje vrij te maken voor ons en heeft keurig op tijd de vloerverwarming in onze woning gelegd. Alles is netjes opgeruimd en ze hebben alles keurig achtergelaten. Top service en echt een aanrader!!
Linsey Mast
Lees verder
Professioneel bedrijf met uitstekende service. Daarnaast was Rogier gemakkelijk bereikbaar waardoor we snelle reactie op onze vragen kregen. Erg tevreden
Rowan van wanum
Lees verder
Hele goede uitleg gekregen en dachten goed mee. Snelle en goede kwaliteit afgeleverd. Achteraf goed begeleidt met het opstarten. Hele proffesionele jongens! Raad ze aan iedereen aan!
Dennis Jeremy
Lees verder
Super service, en hele fijne mannen die erg mooi werk afleveren. Denken goed met je mee en komen met een goed systeem. Echt een aanrader!!!!

Kies ook voor een
heerlijk comfortabele vloer